Anlægsarbejde i Randers og omegn

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS er din professionelle partner, når det kommer til anlægsarbejde. Vi løser alle typer opgaver, hvor der er behov for regulering af underbunden, hvad enten det drejer sig om forberedelse til byggeri, etablering af havneanlæg eller rensningsanlæg, eller om det er i forbindelse med indlægning af fjernvarme og naturgas eller ved arbejde med kloakker og dræn.

Fagfolk med bred erfaring

Vores dygtige fagfolk har gennem mange års arbejde inden for anlægsområdet opnået en stor og bred erfaring inden for alle typer af anlægsarbejde. Det betyder, at vi klarer alle slags anlægsopgaver, både de helt store og de lidt mindre. Hvad end du skal have anlagt ny indkørsel, fortov, opsat hegn eller noget fjerde, så klarer vi opgaven med kompetent hånd og øje for detaljen.

Anlægsopgaver

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS udfører blandt andet følgende inden for anlægsarbejde: 

  • Jord- og kloakarbejde
  • Støbearbejde
  • Betonarbejde
  • Fundamentarbejde
  • Belægningsarbejde

 

Stor og moderne maskinpark

Hos Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS følger vi med udviklingen på området, og vores store maskinpark består derfor af moderne maskiner af høj kvalitet. Det betyder, at vi kan udføre alle slags entreprenør- og anlægsopgaver, hvad end de er små eller store. Vores store og moderne maskinpark er din sikkerhed for, at alle former for opgaver kan løses optimalt og på professionel vis.