Belægning i Randers og omegn

Drømmer du om en ny indkørsel, terrasse eller gangsti i Randers eller omegn, så kan Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS være vejen til at få gjort dine drømme til virkelighed. Uanset om du er privatperson, virksomhed eller boligforening, sørger vi for at dit indgangsparti til huset giver et godt førstehåndsindtryk, og at din have bliver indbydende at se på og være i.

 

Fliser og belægningstyper

Der findes utroligt mange valg at tage stilling til, når du skal have lagt ny belægning. Hvilken form og struktur skal belægningen have, hvilken størrelse og farve skal fliserne have og hvad skal det benyttes til? De forskellige typer af belægning giver alle forskellige udtryk, og det skal gerne tage udgangspunkt i husets stil samt det formål, belægningen skal have.

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS vejleder dig med stor erfaring og kompetence, så du ender med lige præcis det resultat, du drømmer om. Vi anlægger blandt andet følgende former for belægning: 

  • Betonfliser
  • Granitfliser
  • Brosten
  • Chaussesten
  • Kampsten
  • Natursten
  • … og meget mere! 

Professionelt belægningsarbejde

Når du skal have lagt ny belægning er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvad den skal bruges til. Er det eksempelvis belægning til et køreareal som en indkørsel, der skal anlægges, er kravene til bæreevne og bundforhold samt belægningstype betydeligt større, end hvis der skal etableres en terrasse eller gangarealer. Alt dette er vores kompetente fagfolk eksperter i at vurdere, og vi rådgiver dig naturligvis til den bedste løsning.


Smuk og holdbar belægning

Hvad end du skal have anlagt belægning i indkørslen, på terrassen eller i haven, så sørger de erfarne fagfolk hos Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS for at udføre arbejdet med høj kvalitet. Det sikrer nemlig et resultat, der er smukt at se på, og som samtidig holder i mange år frem.